Lombard-Pápa

Gyömbér szerint elpártolt tőlük a szerencse

Ugyan ígéretesen indult a szezon a Lombard-Pápa együttese számára, de Véber György alakulata az utóbbi öt mérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni.

A pápaiak utoljára szeptember elején a Budapest Honvéd ellen tudtak nyerni hazai pályán, az azóta lejátszott mérkőzéseken két döntetlen és egy vereség a Lombard mérlege. Gyömbér Gábor, a sárga-feketék jelenleg sérüléssel bajlódó támadó középpályása szerint az eredmények mögött a szerencse hiánya okolható.

"Jól kezdtük a bajnokságot, utána azonban jött egy hullámvölgy. Biztos vagyok benne, hogy kijövünk ebből a hullámvölgyből, mivel megvan hozzá a játékunk. A csapat jól dolgozik, csak épp az utóbbi időben elpártolt mellőlünk a szerencse. Minden meccsen voltak helyzeteink, de azok kimaradtak. Bízom egy szerencsésebb szériában, de a sorsolásunk nehéz, hiszen a Videoton, a Győr és a Kecskemét is vár ránk a közeljövőben” - mondta Gyömbér.

A Lombard-Pápa a hétvégén a sereghajtó Zalaegerszeg otthonában ért el 1-1-es döntetlent, jelenleg 15 pontjával az OTP Bank Liga 8. helyén tanyáznak.