Rögbi-vb

Tindall elnézést kért az újabb csajozós-sztori és hazugság után

  • VNA
Címkék:

Félrevezette a szurkolókat az angol rögbi válogatott játékosa, Mike Tindall, aki egy átmulatott éjszaka után elhallgatta rövid kalandját egy titokzatos szőke hölggyel.

Nem lehet könnyű egy másfél hónapos rögbi-világbajnokságot végigjátszani. Pláne nem a Föld túlsó oldalán, a családtól távol. A brit férfiemberek talán még meg is értenék Mike Tindall minapi kalandját és egy angol rögbis kicsapongása tán nem is igen bolygatja fel a brit sportéletet. Kivéve, ha az illető éppen II. Erzsébet királynő unokájának, Zara Phillipsnek a férje. A friss házas Mike Tindall minden lépését ugyanis árgus szemekkel figyeli a brit bulvársajtó és bár az érintett úgy gondolta, hogy Új-Zéland elég messze van a hazától, mégis kiderült a titkolni vágyott „szőke-nős” kaland.

Az ismételt nő-ügyért az angol játékos az alkoholt teszi felelőssé, az esetről Tindall sajtófelelőse az alábbi nyilatkozatot adta ki: „Mike elismeri, hogy rosszul emlékezett a történésekre. Ezúton elnézést kér mindenkitől a magatartásáért.” A queenstowni édes este még szeptember közepén zajlott le Tindall és egy ismeretlen szőke hölgy között, amelyet az angol játékos tagadott, egészen addig, amíg néhány biztonsági kamera képe az ellenkezőjét nem bizonyította be. Tindall először azt állította, hogy a csapat tagjaival megrendezett közös buli után egyedül sétált haza a szállodába, de a felvételek tanúsága szerint az este egy másik bárban tovább folytatódott - az első helyen megismert hölgy társaságában.

Az angol rögbi válogatottra sincs jó hatással a botrány, hiszen a csapat fontos negyeddöntő mérkőzésre készül a francia válogatott ellen. Tindall esete azért is kellemetlen a szövetségi kapitánynak, Martin Johnsonnak, mert a torna előtt éppen az ő külön kérésére engedélyezték a csapat játékosainak az alkoholos italok fogyasztását a vb ideje alatt. „Mindenki számára szomorú ez a történet, amely nem tesz jót a csapatnak sem, hiszen bejutottunk a negyeddöntőbe és most sokkal inkább erre kellene helyeznünk a hangsúlyt” - szomorkodott az eljátszott bizalom miatt Johnson. A skótok elleni szombati mérkőzésen egyébként mind Tindall, mind pedig Jonny Wilkinson megsérült és kérdéses, hogy ők a franciák ellen játszhatnak-e majd a szombati aucklandi mérkőzésen.