Férfi kézilabda BL

Alilovic teljesítménye eredményezte a győzelmet - Mocsai Lajos

Az MKB Veszprém horvát kapusának is köszönhetően rendkívül értékes győzelmet aratott Lengyelországban a Bajnokok Ligája B-csoportjának vasárnapi mérkőzésén. Mocsai Lajos várta a jó teljesítményt csapatától, melyben Mirko Alilovic extraklasszis produkciót nyújtott.

Mint arról korábban beszámoltunk, az MKB Veszprém 29-25 arányban legyőzte idegenben a Vive Kielce csapatát, a két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat. 

"Nagyon jó mérkőzést játszottunk annak ellenére, hogy kikaptunk. Gratulálok mindkét csapatnak a teljesítményéhez- kezdte a találkozó értékelését a lengyelek trénere.  A kritikus szituációkban rendre hibáztunk, nem tudtuk megfordítani a meccs menetét, a Veszprém gyors indulásaival rendre a maga oldalára billentette az állást. További sok sikert kívánok a Veszprémnek, mi készülünk a további mérkőzéseinkre és próbálunk javítani ebben a nagyon nehéz csoportban" - mondta a találkozó utáni sajtótájékoztatón Bogdan Wenta.

"Az első mérkőzés a nagyon erős Kielce ellen rendkívül fontos volt. Várakozásainkat igazolta a meccs lefolyása. Az elmúlt három hétben folyamatosan javult a sportformánk, a Kecskemét és a Csurgó elleni meccseken már kifejezetten jól játszottunk. A javulás ma is folytatódott, ez Mirko Alilovic szenzációs teljesítményével eredményezte a győzelmet. További minden jót kívánok a Kielcének! Köszönjük a veszprémi közönségnek a fantasztikus buzdítást, végig nagy segítséget nyújtottak" - nyilatkozta Mocsai Lajos.

Forrás: mkbveszprem.eu