Hathárom TV

Mire megyek a válogatotthoz, addigra lesz csapatom - Lipták Zoltán

Lipták Zoltán, a magyar válogatott védője az átigazolási időszak végén bontotta fel szerződését a Videotonnal, és azóta csapatot keres. Legutóbb a walesi Swansea Citynél próbálkozott, de végül nem kínált neki szerződést az angol Premier League-ben szereplő csapat. Lipták Zoltán az okokról, a további lehetőségekről és a válogatottról beszélt a hathárom.hu-nak.

Lipták sorsa továbbra is bizonytalan
A Videotontól nyáron elköszönő Lipták Zoltán közel egy hónapja keres magának új csapatot, de egyelőre nem találta meg a számításait. A legutóbb a Swensea Citynél próbajátékon részt vevő válogatott labdarúgó a hathárom.hu-nak nyilatkozva beszélt az angliai szerződés meghiúsulásáról. "Szerdán volt egy edzőmérkőzés, ahol úgy érzem jól ment a játék. Aztán csütörtök reggel a vezetőedző egy olyan indokkal állt elő, hogy mivel neki vasárnapra kéne már egy játékos, én pedig nem vagyok olyan fizikai állapotban, ezért nem számít rám. Nem fogadtam jól" - mondta Lipták, aki ezek után nem akar több próbajátékon részt venni - egyetlen csapatnál sem.

A védővel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy ha hosszabb távon sem talál magának új együttest, akkor a válogatottban sem számíthatnak majd rá, de a salgótarjáni születésű hátvéd azt mondja, még ezen a héten aláírja új szerződését. "Az biztos, hogy ezen a héten lesz csapatom, szóval mire megyek a válogatott összetartásra, már 100 százalék, hogy nem leszek együttes nélkül".

A Lipták Zoltánnal készült beszélgetés teljes hanganyagát az alábbi videón hallgathatjátok meg.