Átigazolás

El Hadji Diouf is Dzsudzsák Balázséknál köthet ki

A szenegáli válogatott kiválóságával, El Hadji Diouffal erősítheti tovább csatársorát Dzsudzsák Balázs csapata, az Anzsi Mahacskala. A jelenleg csapat nélküli támadóért több angol klub is sorban áll, de egyikük vezetője szerint le kell mondaniuk róla az Anzsi ajánlata miatt.

El Hadji Diouf ünnepli csapata egyik győzelmét a Blackburn Rovers játékosaként

A 2002-es világbajnokságon berobbant csatár az elmúlt években megjárta a Liverpoolt, a Boltont, a Sunderlandet, a Blackburnt és a Rangerst is, de egész Nagy-Britanniában inkább a balhéi, mint a góljai miatt emlékeznek rá. Nem meglepő, hogy jelenleg nincs élő szerződése, és hogy nem a legnagyobb angol csapatok akarják szerződtetni. A hírek szerint a Wigan, a Blackpool és a Doncaster tettek neki ajánlatot, de mindegyiküket lepipálhatja az Anzsi által kínált összeg.

A Doncaster elnöke úgy tudja, "Oroszországba megy egy raklapnyi pénzért."

Az Anzsi Mahacskala Dzsudzsák Balázs mellett Samuel Eto'o-t és Jurij Zsirkovot is leigazolta az utóbbi hetekben, de mivel a csapat gyengén teljesített, szerdán elbocsájtották Gadzsi Gadzsijev vezetőedzőt, akinek a helyét egyelőre eddigi segítője, Andrej Gorgyejev és a csapatkapitány brazil sztár, Roberto Carlos vette át.