Átigazolás

Torghelle Sándor is a Ferencváros látókörébe került

Három-négy magyar és egy-két külföldi csapat mutat komoly érdeklődést az egykori magyar válogatott támadó iránt, köztük lehet az FTC is.

A jelenleg kieső, 15. helyen álló Ferencváros tegnap hároméves, gyémántfokozatú támogatói szerződést kötött a francia Groupama biztosítóval, lehetősége nyílik a játékoskerete mielőbbi megerősítésére. A Bors információi szerint a jelenleg csapat nélküli Torghelle Sándor neve is felmerült a zöld-fehéreknél. Orosz Pál vezérigazgató kijelentette, mindenképpen csatárt szeretnének igazolni.

"Három-négy magyar és egy-két külföldi csapat mutat komoly érdeklődést Sanyi iránt, akinek a sorsa a héten biztosan eldől - jelentette ki Vörösbaranyi József. - Megtisztelő, hogy a legnépszerűbb magyar klub, a Fradi szurkolói szívesen látnák őt a csapatban, de a klubnak kell eldöntenie, hogy a játékos szakmailag belefér-e az elképzeléseibe. Mi semmit sem zárunk ki."

Vörösbaranyi szerint nem a pénzen múlik az üzlet megkötése.

"Bármelyik magyar klub, így a Fradi is teljesíteni tudná Sanyi igényeit, akit elsősorban már nem a pénz motivál, hanem játszani szeretne" - árulta el a menedzser.

A hatharom.com kereste Torghelle Sándort, ám egyelőre nem sikerült elérni.