Karrier

A Newcastle argentin szélsője 2015-ig hosszabbított

Aláírt a következő négy évre a Newcastle Unitedhoz Jonás Gutiérrez, aki ezzel újabb két évvel hosszabbította meg eddigi szerződését.

Jonas Gutierrez, a Newcastle argentin szélsője vezeti a labdát a csapat egyik Premier League-mérkőzésén 2011 szeptemberébenGutiérrez 2008-ban igazolt a spanyol Mallorcától a Tyne folyó partjára, és azóta a Newcastle egyik alapemberévé vált. Bár a nyáron több klubbal is hírbe hozták, maradt eddigi csapatánál, és most szerződését is meghosszabbította.

"Sokszor elmondtam már, hogy imádok a Newcastle-ben játszani. Imádom a várost, a szurkolókat és a csapatot is. Nem volt kérdés, hogy hosszabbítok" - kommentálta a szélső az eseményeket.

"Jól kezdtük a szezont (6 meccs, 3 győzelem, 3 döntetlen - a szerk.), és büszke vagyok, hogy a menedzser szerint beleillek a klub hosszú távú terveibe. Mindig mindent kiadtam magamból a csapatért, és ez ezután is így lesz."

A Vélez Sarsfieldben nevelkedett szélső eddig hússzor léphetett pályára az argentin válogatottban, amelyben egy gólt szerzett.