Real Madrid

Pérez szerint a világ legjobb edzőjével, Mourinhóval megnyerhetik a BL-t

A Real Madrid elnöke elégedett a portugál szakember által végzett munkával, de Bajnokok Ligája-győzelemre vágyik.

Florentino Perez elégedett José Mourinhóval - Fotó: AFP

A Real Madrid közgyűlést tartott, amin Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kijelentette, a botladozások ellenére is optimista a jövőt illetően. A csapat otthona, a Santiago Bernabéu Stadion is átépítésen esik át, a 80 ezer férőhelyes aréna valamennyi szektorát befedik, a főbejárat előtt pedig a mostani parkoló helyére egy bevásárlóközpont és zöldterület kerül.

„Hiszek a csapatban és a világ legjobb edzőjében, José Mourinhóban. Ő az első perctől kezdve védi az érdekeinket, áhítja a sikereket és hatalmas profizmussal rendelkezik. A csapat újra ott van a Bajnokok Ligája elitjében, de mi többre vágyunk: szeretnénk megszerezni a tizedik trófeát"- jelentette ki a klub első embere.

A klubvezér azonban nem elégszik meg a második hellyel, Bajnokok Ligája-győzelemre áhítozik.

„Az együttes újra ott van a Bajnokok Ligája elitjében, de mi többre vágyunk: szeretnénk megszerezni a tizedik trófeát.Az előző idényben eljutottunk az elődöntőig, olyasmit értünk el, amire legutóbb 2002-03-ban volt példa. A csoportkörben több pontot gyűjtöttünk, mint bármely más csapat, mi szereztük a legtöbb gólt, és mi kaptuk a legkevesebbet” - mondta büszkén Florentino Pérez, aki ezzel kiállt a Real Madrid szurkolók által bírált Special One mellett.

A tagok elfogadták az előző szezon költségvetését is, amelynek értelmében a blancók 480 millió eurós bevétellel zártak.