Ferencváros

A rend hozza a bizalmat, az pedig a sikert - Kubatov a Groupama-szerződésről

A Groupama Garancia Biztosító révén gyémántfokozatú támogatója lett a Ferencváros labdarúgócsapatának.

Kubatov Gábor elégedett a szerződéssel

A hétfői sajtótájékoztatón Kubatov Gábor klubelnök elmondta, hogy a megállapodás három évre szól, de konkrét összeget nem említettek a felek.

“Fradi csak egy van, a klubhoz hozzuk be a pénzeket, innen osztjuk ki, a Zrt még nem a mienk, bár jól haladnak a tárgyalások, a szerződés ilyetén való megoldása biztosítékot ad nekünk és a Groupamának. A hirdetések a focicsapatnál jelennek meg, s a Fradi a haszonélvező. Tudtuk, hogy a Zrt.-ben új rendszer felépítése nehéz feladat lesz, mindenkitől kértük a segítséget. Rend kell, az hozza a bizalmat és az majd elhozza a sikert. Az elmúlt három hónapban olyan gazdasági rend alakult ki nálunk, ami teljesíthető és reális. A Groupama három évre gyémántfokozatu támogatója lett a Fradinak, ezért köszönetet mondok és biztosítom a szponzorunkat, hogy nincsenek és nem lesznek titkaink" - idézte a Ferencváros első emberét az ulloi129.wordpress.com.
A klubvezető hozzátette: még 3-4 olyan cég van a Groupama mellett, akivel idén szerződést köthetnek.

A Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója, Yann Menetrier is megerősítette, komolyan gondolják az együttműködést a legfontosabb magyar futballcsapattal.

“Fontos számunkra a budapesti piac, ahol a Ferencváros egy fontos eszköz lehet, s ezzel a társadalmi szerepvállalásunkat is tudjuk teljesíteni, hiszen a foci nem csak a felnőtteknek, hanem a fiataloknak is kiemelten fontos. Büszkék vagyunk, hogy a magyar futball legfontosabb csapatát támogathatjuk, ez az egyetlen magyar csapat amelyik nemzetközi kupát nyert, olyan játékosai vannak, mint az az Albert Flórián, aki nemrég 70 éves lett. Nehéz, hosszú lesz az út a sikerhez, ehhez fontos az új vezetés, amely meggyőzött minket. Nagy a kihívás, de mi segítjük a zöld-fehér klubot. Mind a cégem, mind a Fradi több, mint 100 éves, így mindkettő tradicionális és egyben megújulni képes. Ezért leszünk hamarosan a magyar foci egyik legkedveltebb csapatának sikereinek részesei. Détári Lajos neve biztosítja azt, hogy ez megvalósuljon” - fogalmazott a Groupama első embere.

Kubatov még megjegyezte, megbeszélésük szerint a Fradi könyveibe bármikor bele lehet nézni.