Magyar válogatott

Egervári segítői Olaszországban nézték meg Feczesint

Egervári Sándor szövetségi kapitány megbízásából Kenyeres Imre és Csábi József is Olaszországba utazott a hétvégén, hogy a helyszínen tekintse meg a Brescia futballistáját, Feczesin Róbertet.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Serie B-ben szereplő Brescia hazai pályán 2-0-ra győzte le a Citadella alakulatát. A mérkőzésen végig a pályán volt Feczesin Róbert, aki a "kémek" szerint jól futballozott.

"A Brescia magabiztos játékkal, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, és bizonyította, hogy nem véletlenül tartják feljutásra esélyesnek a csapatot" - mesélt a mérkőzésről az mlsz.hu-nak Kenyeres Imre szövetségi edző. - A hazaiak agresszív védekezésre épülő, nagyon kulturált futballal rukkoltak elő. Két csatárral játszottak, Feczesin Robi gólt nem szerzett ugyan, de végig hasznosan játszott, jól érkezett a lepattanó labdáknál, folyamatosan gólveszélyt jelentett a kapu előtt. Úgy láttuk, Feczesin gólerős, megbecsült játékosává lépett elő a Bresciának tavalyi kölcsönadása után, és fontos láncszeme a fiatal, agilis csapatnak, egyértelműen jó benyomást tett ránk" - mondta a szakember.

A világranglistán pillanatnyilag 27. helyen található magyar válogatott október 11-én Budapesten Finnországgal mérkőzik meg, Egervári várhatóan a jövő héten hirdeti ki az arra a találkozóra vonatkozó válogatott keretet.