Premier League

Buzsáky nélkül mentett pontot a QPR a Villa ellen

1-1-es döntetlennel ért véget a Queens Park Rangers-Aston Villa mérkőzés a Premier League hatodik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Buzsáky Ákos ott volt a cserepadon a hazaiaknál, de játéklehetőséget nem kapott.

Az első perceket teljes mértékben uralta a hazai csapat, Wright-Phillips került először helyzetbe, Taarabt folytatta egy kapufával, és mindkettőjüknek voltak további lehetőségeik is. Gólt azonban nem tudtak szerezni, és az Aston Villa szépen lassan, főleg az első félóra után javított a játékán, és a szünet előtt már Bannannek is volt helyzete.

Gólt azonban ő is csak a szünet után lőtt, méghozzá tizenegyesből, miután Traoré szabálytalankodott a kapu közelében. Kenny érezte ugyan, hogy hova megy a labda, de Bannen lövése így is utat talált a kapuba. (1-0)

A találat megzavarta a hazai csapatot, több helyzetet tudott kialakítani a birminghami együttes, de újabb gólt nem lőttek.

Már úgy nézett ki, hogy vendéggyőzelemmel ér véget a mérkőzés, de a hosszabbításban egy balról jövő beadás után legalább három emberen pattant meg a labda, mielőtt a menteni igyekvő Dunne-ról a saját kapujába került. (1-1)

Többre már nem maradt idő, így a QPR pontot tudott menteni hazai pályán a még veretlen Aston Villa ellen.

Premier League
6. forduló
QPR-Aston Villa 1-1 (0-0)
gólszerzők: Dunne (90+3. - öngól), illetve Bannan (58. - büntetőből)