Chelsea

Szerencsés vagyok, mert életben maradtam - Drogba

Közel egy hónapja, a Norwich City elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett fejsérülést a Chelsea támadója, Didier Drogba. Az elefántcsontparti futballista most elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte a John Ruddyval való ütközést, amelyben súlyos agyrázkódást szenvedett és beszakadt a dobhártyája is.

Drogba véres fejjel, eszméletlenül zuhant a földre az ütközés után
"A legfontosabb dolog, hogy életben vagyok
- nyilatkozta a The Sunnak a 33 éves csatár. - Nagyon ijesztő, amikor újranézem a sérülésemről készült képeket. Nagy szerencsém volt. Nem emlékszem semmire addig, amíg be nem szállítottak a kórházba. Hat-nyolc percig eszméletlen voltam. Korábban is voltak sérüléseim, de ez sokkal rosszabb volt."

Augusztus 27-én, a Norwich ellen a második félidő közepén Drogba egy kapu előtti szituációban összeütközött az ellenfél kapusával, John Ruddyval. Zsákként, eszméletlenül terült el a földön, hordágyon vitték le a pályáról.

"A futball nagyon fontos a számomra, de megölelni a gyerekeimet, boldogságban élni a családommal, és az, hogy még itt lehetek, ennél nincs lényegesebb."

Drogba szerdán, a Fulham elleni Ligakupa-találkozón már leülhetett a kispadra, és reméli, hogy szombaton, a Swansea ellen már a pályán is segítheti csapatát.