NB I

Nagy tanulsággal szolgált számomra ez a mékőzés - Prukner László

A címvédő Videoton hazai pályán könnyedén, 4-1-re legyőzte a mezőnyben egyedüliként nyeretlen és sereghajtó Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így a székesfehérváriak továbbra is százszázalékosak saját közönségük előtt. A találkozó után Prukner Lászó, a zalaiak vezetőedzője a Sport TV riporterének elmondta, hogy a vereség ellenére komoly tanulsággal szolgált számára a fehérvári vendégjáték.

"Várható volt, hogy a Videoton az első 15 percben nekünk esik, ezt sikerült kivédekeznünk, egy kis szerencsével. Utána megfelelőben játszottunk, fogalmazzunk így, 4-1-es vereség után nem mondhatom azt, hogy kiválóan. Nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, de a Videoton rúgott gólt. A második félidőben megint nem tudott velünk mit kezdeni az ellenfél, volt két nagy helyzetünk, nem találtunk be és újabb gólt kaptunk" - értékelt Prukner a Sport TV kamerúja előtt.

"Két és fél hét elteltével látom azt, hogy kik azok, akikkel el lehet képzelni a folyatatást, és kik azok, akikkel nem, ez volt a mérkőzés legnagyobb tanulsága. Nem vagyunk bőségesen eleresztve játékosokkal, de erre nem szereznék hivatkozni. Van néhány ember, aki sem technikailag, sem taktikailag, sem erőnlétben nem érti el a megfelelő szintet, de neveket nem szeretnék mondani" - tette hozzá a szakember.