Haladás

Halmosi nem egyformán szereti a csapattársait

A Szombathelyi Haladás válogatott középpályása az interneten vezetett naplójában kiállt csapattársa, Horváth András mellett, akit továbbra sem fogadtak el a nyugati csapat hívei.

"Nincs olyan tábor, amely minden futballistát egyformán szeret. Sőt, továbbmegyek, én sem egyformán kedvelem a csapattársaimat. De nem keresem a konfliktust, mert azzal ártanék a csapatomnak" - írja az Angliát is megjárt Halmosi a Haladás hivatalos honlapján vezetett blogjában. Mint ismert, a nyáron hazatérő Horváth Andrásnak nem bocsájtották meg a szombathelyi szurkolók, hogy az "ősi rivális" Zalaegerszegnél is eltöltött néhány szezont.

A lelátói konfliktus mellett Halmosi szót ejtett a hétvégi, Újpest elleni vendégjátékról is, a rutinos labdarúgó úgy látja: ők lesznek az esélyesek a Szusza Ferenc-stadionban.

"Jobb formában vagyunk, több rutinos futballistánk is van, mint a liláknak, és szerintem a Haladás egységesebb együttes, mint a fővárosi. Meggyőződésem, hogy igen is van keresnivalónk a Megyeri úton! Nehéz helyzetben vannak Rajcziék, ám érzem magunkban az erőt, hogy megfogjuk őket. Mint mindig, ezúttal is győzelmet várok!" - írja  a válogatottnál Laczkó Zsolt helyetteseként is szóba kerülő futballista.