Bayern München

Brenót gyújtogatással gyanúsítják

Kedden hajnalban leégett a háza Brenónak, a Bayern München brazil védőjének. A játékos kisebb füstmérgezést kapott, de most fordulat állt be az ügyben, gyanúsítottként fogják kihallgatni.

Brenót gyújtogatással gyanúsítjákAz ügyészség gyújtogatás miatt indított nyomozást, gyanújuk szerint a 21 éves hátvéd maga okozta a tüzet, nem baleset történt. "A szakértői vélemények tanulmányozása után feltételezhető, hogy ez nem egy véletlenszerűen bekövetkezett tűzeset volt" - mondta Thomas Steinkraus-Koch kerületi ügyész.

Breno villája a város egyik külső kerültében áll, a kár körülbelül másfél millió euró. A tűz az alagsori vendégszobában ütött ki.

"Meglepődtünk a hír hallatán, hogy Brenót meggyanúsították. Mivel a Bayern Münchennek nincsenek további információi az ügyről, nem tud nyilatkozni sem a helyzetről" - szól a klub közleménye.

"Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni, nem ismerem a történeteket, nem voltam ott" - idézi a Bild Jupp Heynckes vezetőedzőt.

Breno és négytagú családja (akik szerencsére nem tartózkodtak otthon a tűzvész idején) egyébként már beköltözött új lakásába.