Bayern München

A Bajnokok Ligája döntője a célunk - Franck Ribéry

A Bayern München francia válogatott klasszisa szerint, az, hogy a következő BL-finálét az Allianz Arénában rendezik, az egész csapat számára egyértelműsíti az idei szezon célkitűzéseit.

A francia szélső nagy célokat tűzött ki maga elé
A 2012-es BL finálét majd jövő év május 12-én rendezik meg a müncheni Allianz Arénában - ennek apropójából Ribéry kifejezte az "elvárásait". A 2010-es Bajnokok Ligája döntőt eltiltás miatt kihagyó francia a német klub hivatalos honlapján beszélt arról, hogy mennyire fontos számára, hogy idén is eljussanak az elitsorozat legvégére.

"A saját otthonunkban megrendezendő Bajnokok Ligája-döntő mindannyiunk számára a legnagyobb cél, különösen nekem" - mondta a "sebhelyes arcú" gall szélső.

"Ennek ellenére nem szabad, hogy túl nagy nyomást rakjunk saját magunkra. Hosszú a szezon, nekünk pedig mindig a következő lépéssel kell foglalkoznunk. Rendkívül jól és eredményesen kezdtük az idényt - ebből kell majd építkeznünk" - mondta, majd tovább folytatta. " Nagyon eltökélt vagyok, nagy céljaim vannak a Bayern Münchennel, ezért minden mérkőzésen mindent beleadok".

A bajorok a Bundesliga első fordulójában elszenvedett vereségük után hét mérkőzést nyertek meg zsinórban, hatot a német bajnokságban, egyet pedig a BL-ben.