La Liga

A Real Madrid-szurkolók José Mourinhót hibáztatják az eredmények miatt

A spanyol AS weboldalán 140.000 ember mondott véleményt a királyi gárda botladozásáról, több mint 70 százalékuk a portugál vezetőedzőt hibáztatja.

Mourinho a hibás a visszaesésért? - Fotó: AFP

Az AS című spanyol napilap internetes oldalán felmérést tartott a Real Madrid visszaesésével kapcsolatban. Mint ismert, a királyi gárda az elmúlt két bajnoki mérkőzéséből a Levante és a Racing Santander ellen mindössze egy pontot gyűjtött be. Ezzel a spanyol bajnokságban mindössze a 7. helyen szerénykednek Ronaldóék.

Bár José Mourinho mellett a madridi szurkolók többsége kiállt idáig, mostanra az arány megfordulni látszik. Az oldal látogatói közül 71 százalék a portugál vezetőedzőt hibáztatja azért, mert a gyengébb képességű riválisokat nem tudták legyőzni a blancók. Mourinho ugyan megpróbált bocsánatot kérni a szurkolóktól a hétközi Racing Santander elleni pontvesztés után, de ez úgy látszik, nem hatotta meg a fanatikusokat.

A látogatók 18 százalék véli úgy, hogy a játékosok felelősek a rosszabb eredmények miatt. Csak 10 százalék gondolja viszont azt, hogy a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez az oka a szerényebb produkciónak. A felmérés továbbra is aktív, már több mint 140.000 olvasó fejezte ki a véleményét.