Vasas

Nagy a harc a csapatba kerülésért - Marijan Vlak

Szerdán a Magyar Kupa 3. fordulójában Budaörsön lép pályára a Vasas-Híd együttese, melynek vezetőedzője úgy látja, komoly konkurenciaharc alakult ki a kezdőbe kerülésért.

Marijan Vlak érkezése óta négy mérkőzésen maradt veretlen a szezont pocsékul kezdő Vasas csapata, a horvát szakember irányítása alatt az addig hibát-hibára halmozó védelem mindössze két gólt engedett az ellenfeleknek. A bajnokság után szerdán a Magyar Kupában kell helytállnia az angyalföldi gárdának, az NB II-es Budaörs otthonában kötelező a továbbjutást az élvonalbeli alakulat számára.

Marijan Vlak "Nagyon fontos mérkőzés lesz ez a számunkra, hiszen feltett szándékunk, hogy minél tovább versenyben maradjunk a Magyar Kupában – nyilatkozta az fcvasas.com-nak Marijan Vlak. – Az utóbbi fordulók eredményei miatt sokkal jobb a hangulat a csapat háza táján, nem szabad, hogy ezt tönkretegyük egy esetleges budaörsi botlással. Néhány, eddig kevesebb szerephez jutó játékosnak is szeretnék lehetőséget adni. Szerencsére eljutottunk oda, hogy komoly konkurencia alakult ki a csapatba kerülésért. Többen jó eséllyel pályáznak arra, hogy Pápán is kezdők legyenek. Csak rajtuk múlik, hogy miként teljesítenek Budaörsön. Abban bízom, hogy bebizonyítják: ugyanazon a szinten vannak, mint akik eddig a bajnokikon képviselték a Vasast. Ha esetleg sikerülne holnap egy nagyobb gólkülönbségű győzelmet aratnunk, az még inkább önbizalmat adhatna nekünk a folytatásra ".