Kézilabda

Ez a sérülés különösen rosszkor jött - Fazekas Nándor

Mit arról már beszámoltunk, az MKB Veszprém hétfő esti edzésén Fazekas Nándor bokatörést szenvedett, a felépülése várhatóan több hónapot vesz majd igénybe. A válogatott hálóőr internetes blogjában beszélt a történtekről és a benne kavargó érzésekről.

Fazekas lába a bemelegítés közben, egy rossz lépésnél fordult alá, és a bokájának külső részén csonttörés keletkezett. Még hétfőn este megműtötték Veszprémben, és az orvosok előrejelzése szerint legalább két hónapig tart majd a felépülése.

A válogatott portására 6-8- hét kényszerpihenő várhat
"A hétfő esti edzésen a bemelegítést követően egy rossz mozdulatnál jobb lábbal léptem a labda felé, a bal lábam pedig magam alá csavarodott. Miután kibicsaklott a bokám, még „sikerült” az egész testemmel ráesni, így az ki is fordult. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szalagok nem szakadtak el.Erős fájdalmat éreztem, ezért gyorsan bementem az öltözőbe, letusoltam és indultam a kórházba. Szerencsém volt, mert ott éppen a csapatorvosunk, dr. Mahunka Zsolt volt ügyeletben. Nagyon gyorsan zajlottak az események, 7 órakor beértem, rögtön elkészítették a röntgenfelvételeket, amely alapján kiderült, hogy a bokám balkülső része el van törve, s el is mozdult a csont. Előkészítettek, s 9 órakor már toltak is be a műtőbe." elevenítette fel a történteke a vehir.hu-n vezetett blogjában a veszprémiek kapusa.

"Szeretnék minél hamarabb a kapuba állni, hiszen végigcsináltam egy elég kemény alapozást, nekivágtunk a bajnokságot, kezdtünk egyre jobb formába lendülni, két hét múlva pedig már rajtolnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, s pont most jött ez a szerencsétlen sérülés. Ami tudom, hogy soha nem jön jókor, de úgy érzem, hogy nekem ez különösen rosszkor történt. Sajnos ezt hozta a sors, s ezt kell elviselnem, s erőt kell gyűjtenem, hogy minél előbb visszatérhessek, s a csapat segítségére tudjak lenni, s hogy újra együtt lehessek a társaimmal." - írja Fazekas, akinek távollétében a nyáron érkező Mirko Alilovic mögött Liszkai Szilveszternek kell majd helytállnia az MKB kapujában.