Pécs-Siófok

Mihalecz szerint az első félidőben nem futballoztak férfiként, Mészáros a minőséget hiányolta

Bár Sowumni öngóljával sokáig vezetett a Pécs a Siófok ellen, Szabó János a 2. félidőben egyenlíteni tudott, így igazságosnak mondható döntetlennel ért véget a találkozó.

A két csapat vezetőedzője egyaránt sok hibát látott csapata játékában.

"Tizenhét pontunk van feljutó csapatként és ma egy olyan együttes ellen játszottunk döntetlent, aki korábban a Debrecen és a Videoton ellen is pontot szerzett. HIányzott a minőségi futball és a minőségi ember ma a csapatunkból, és a cseréknek is többet kellett volna hozzátennie. 1-0 után pontosabban kellett volna játszanunk, a lefújás után nehéz eldönteni, hogy nyertünk egyet vagy vesztetünk két pontot. A játékvezető ténykedése a mi szempontunkból katasztrófális volt, de nem emiatt nem nyertünk azt ki kell hangsúlyoznom" - nyilatkozta Mészáros Ferenc a pmfc.hu-nak.


Ifj. Mihalecz István szerint nem futballoztak igazi férfiként.

"Nagyon ambivalens érzéseim vannak a két ellentétes félidő miatt. Az első játékrészben úgy fociztunk, mint a hímte, nem mint a férfiak. Kihagytuk a helyzeteinket és sokat hibáztunk. A második felvonásban aztán férfiakként játszottunk, többet kezdeményeztünk, bár több helyzetünk nem lett. Ilyen a futball, magunknak köszönhetően nem vittünk el három pontot" - mondta a siófoki vezetőedző.