Haladás-Pápa

Aczél szerint a szív diadala volt, Véber amatőr hibákról beszél

A Haladás Sopron Bank együttese a 87. percig hátrányban volt a Lombard Pápa ellen, aztán érkezett Kovács István, aki előbb kiegyenlített, majd Kenesei Krisztián, aki az utolsó pillanatban büntetőből fordított.

A két szakvezető véleményét a haladasfc.hu idézte.

Aczél Zoltán (Haladás): "Az első 25 percben tetszett a csapat játéka, utána a Pápa kezdeményezett többet, átvették az irányítást, pontatlanul játszottunk. Marics helyzeténél szerencsénk volt. Azonban a kiállítások után meg kell, hogy dicsérjem a srácokat, mert sikerült fordítani. Hiányzott Tóth és Nagy, de mindvégig akartuk a sikert. Az utolsó utáni percig küzdöttünk. Kis Koko gyengén szállt be, majd az utolsó 10 percben megmutatta klasszisát. Önmagához képest Kenesei is gyengébben játszott, aztán adott egy gólpasszt, csinált egy tizenegyest, amit be is lőtt. Én nem mertem volna odaállni. Amit egy hete elvett a sors, rögtön egy hétre rá visszaadta. Ez a szív diadala volt."

Véber György (Pápa): "Okosat nem tudok mondani. Gratulálok a Haladásnak, hogy az utolsó pillanatig nem adták fel. A csapatomnak nem sikerült megvalósítania az elképzelt taktikát, azonban így is sikerült 1-0-s vezetésre szert tennünk. Marics helyzete kimaradt. Majd amatőrök voltunk az utolsó öt percben. És ha a végén csak egy kicsit rutinosabban játszunk, nem követünk el ostoba hibákat, megnyerhettük volna a mérkőzést."