Manchester United

Le tudom váltani De Geát - Lindegaard

A szerdai, Benfica elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen David De Gea helyett Anders Lindegaard védte a Manchester United kapuját. A dán hálóőr készen áll arra, hogy leváltsa a spanyolt és ő legyen a Vörös Ördögök első számú portása.

Lindegaard nagy harca szeretné kényszeríteni De Geát

A 27 éves Lindegaard remek teljesítményt nyújtott a Sasok ellen, ami egyből felvetette annak a lehetőségét, hogy ő legyen az első számú kapus a már többször bakizó, bizonytalannak tűnő De Gea helyett. Bár Sir Alex Ferguson menedzser balgaságnak minősítette a találgatásokat, Lindegaard elmondta, hogy készen áll arra, hogy megküzdjön az első számú kapus szerepéért.

"Ha azt várod, hogy boldognak mondjam magam második számú kapusként, nem így van. Azért vagyok itt, hogy én legyek az első számú jelölt" - idézi a The Sun a négyszeres dán válogatottat.

Lindegaard azt is hozzátette, hogy attól, hogy De Geát 18 millió fontért igazolta le a United az Atlético Madridtól (míg őt 3.5 millióért a norvég Aalesundtól), nem következik az, hogy a 21 éves kapusnak bérelt helye van a kezdőcsapatban. "Nem gondolom ezt, de nem az én véleményem számít. A menedzserünk a legjobb a világon és én mindig tiszteletben tartom a döntéseit."