Bajnokok Ligája

Ferguson elégedett a döntetlennel

Bár a Manchester United nem volt túl meggyőző a Benfica elleni, 1-1-el végződött Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, a Vörös Ördögök menedzsere elégedett volt a látottakkal. Sir Alex Ferguson azt is elmondta, hogy nincs kapuskérdés a csapatnál.

Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a Benfica elleni Bl-meccsen"A második félidőben mi domináltunk, jól játszottunk, voltak lehetőségeink. Ryan Giggs szerencsétlen volt azzal a lövéssel ( a 64. percben Artur lábbal védte a walesi kísérletét - a szerk). Ettől eltekintve úgy gondolom, jól teljesítettünk ma" - nyilatkozta az ITV riporterének a skót menedzser.

Fergusont természetesen a kapuskérdésről is faggaták. A Benfica ellen David De Gea helyett Anders Lindegaard védett, kitűnően, ami máris felveti azt a kérdést, hogy a vasárnapi Chelsea elleni rangadón melyiküket jelöli a kezdőbe a menedzser."David fog játszani vasárnap, ez már a mostani mérkőzés előtt eldöntött volt, és nem változtatok rajta. Nem is értem, miért kérdezi ezt tőlem, ezek ostoba faggatózások. Különben is, van két fantasztikus kapusunk" - hűtötte le a kedélyeket Fergie.

Ferguson a Premier Lague-ben eddig mindig kezdő Ashley Yongra is kitért, aki ezúttal a keretben sem volt. "Pihenőt kapott ma estére. Úgy éreztem, hogy a két válogatottbeli mérkőzés és a Bolton elleni bajnoki után szüksége van egy kis szünetre. Új még nálunk, kell neki egy kis feltöltődés, hogy friss legyen vasárnap."

A mérkőzés összefoglalója 


Kapcsolódó cikkünk:
Pontot szerzett a gyenge United Lisszabonban