Debrecen

Szakályék bebizonyítanák, hogy a siófoki döntetlen csak kisiklás volt

Ugyan a Siófok ellen megszakadt a Debrecen győzelmi sorozata, a csapatkapitány szerint a hétvégi, Paks elleni összecsapáson bizonyíthatják, hogy a Balaton-parti döntetlen csak kisiklás volt.

A klub történetének legjobb szezonkezdését produkáló Debrecen nyolc fordulót követően hét győzelemmel és egy döntetlennel, jobb gólkülönbséggel előzi meg a Győri ETO együttesét a tabellán, a hajdúsági csapat körül mégis kicsit borongós volt a hangulat a siófoki 0-0 után. Szakály Péter, a Loki csapatkapitánya a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva azt mondta, az ezüstérmes Paks ellen visszatérnének a győzelmi ösvényre.

"Azon vagyunk, hogy vasárnap a Paks ellen bebizonyítsuk, hogy a Balaton-parti meccs csak egy botlás volt, és nem egy rossz sorozat kezdete. Egy nagyon jó csapatot, a tavalyi ezüstérmest fogadjuk. Eddig még nem tudták azt nyújtani, amit az előző szezonban, de úgy gondolom, nem gyengültek, sőt, inkább erősödtek. A nemzetközi porond kicsit rányomta bélyegét a bajnoki szereplésükre, hiszen akarva akaratlanul is bennük lehetett, hogy ott volt a lehetőség még messzebb jutni, mégsem sikerült. Kicsit visszavett a teljesítményükből, de biztos vagyok benne, a Paks az idei bajnokságban is meghatározó lesz, mindenképpen számolni kell vele."