Nyilatkozat

C.Ronaldónak fogalma nincs, ki az a Mario Götze

Érdekes kijelentést tett a minap a Real Madrid és a portugál válogatott legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo. A madridiak által "kerülgetett" fiatal németről ugyanis azt állítja, hogy fogalma sincs kicsoda is valójában.

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid csatára.A mindössze 19 éves német irányító a Bundesliga tavalyi nagy felfedezettje, csapatával a Borussia Dortmunddal aranyérmet szerzett. Az azóta már a Nationalelfben is bemutatkozó középpályást - ahogy az lenni szokott - több nagy csapattal is hírbe hozták az elmúlt hónapok során, a legújabb kérő állítólag a Real Madrid csapata lehet.

Ennek okán faggatta a német Bild munkatársa a 2008-as Aranylabdást, aki nem túl udvariasan közölte: nem hallott még Mario Götzéről.

" Ki az a Gözte? Milyen poszton játszik? Jó? Nagyon ritkán nézek Bundesliga-mérkőzéseket" - mondta a 26 éves portugál.

Az eset után szóba került a C.Ronaldo arrogáns - már-már nagyképű - stílusa is, de erre a játékos annyit mondott: nem érdekli mit gondolnak róla az emberek, ő csak saját magával hajlandó foglalkozni.

A Real Madrid szerda este a Makszimir-stadionban a Dinamo Zagreb vendége lesz a Bajnokok Ligája D-csoportjának első fordulós mérkőzésén.