Vizsgálat

A Liverpool tartalékja belebukhat szeptember 11-ével kapcsolatos üzenetébe

Nathan Eccleston, a Liverpool tartalékcsapatának csatára ellen vizsgálatot kezdeményeztek a klub vezetői, amiért a Twitteren kifejtette igencsak érdekes véleményét a 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadásokkal kapcsolatban.

Nathan Eccleston a Liverpool tartalékcsapatának egyik mérkőzésén

A 20 éves játékos Burakcan Kunthoz, a német Duisburg játékosához hasonlóan nem tudta magában tartani másokat sértő véleményét a szeptember 11-ei események kapcsán. A liverpooli csatár azt írta a Twitteren: "Nem fogom ezt támadásnak nevezni. Ne hagyjátok, hogy média elhitesse, hogy a terroristák tették!"

A bejegyzés később lekerült ugyan a játékos adatlapjáról, de elég ideig volt fenn ahhoz, hogy a Liverpool amerikai tulajdonosai észrevegyék. Nem is meglepő, hogy azonnal vizsgálat indult Eccleston ellen, aki könnyen a klubon kívül találhatja magát, de büntetésre mindenképp számíthat.

"Nagyon komolyan vesszük az ügyet, és a klub már értesítette Nathan Ecclestont arról, hogy vizsgálat indult ellene. Kivizsgálunk minden körülményt, és utána megfogjuk hozni a megfelelő döntést az ügyben" - közölte a Liverpool egyik szóvivője.