Győr

Pilibaitis piros lapja miatt szabadult meg a szakállától - fotó

Bár nem szenvedett vereséget a Győri ETO, a litván légiós mégis megszabadult arcszörzetétől.

Pilibaitis levágta a szakállát - Fotó: kisalfold.hu

Megszabadult szakállától Linas Pilibaitis, a Győri ETO FC litván válogatott középpályása. A légiós a Kaposvár elleni döntetlen után döntött úgy, hogy kezébe veszi a borotvát.

„A hét fordulón át tartó győzelmi sorozatunk idején fogadtam meg, hogy addig nem borotválkozom, ameddig tart a nyerő szériánk vagy pedig nem kapunk ki - nyilatkozta Linas Pilibaitis a Kisalföldnek. - Nos, Kaposváron döntetlent játszottunk, az idei veretlenségünk tehát megmaradt, én mégis levágtam a szakállam. Ennek pedig az volt az oka, hogy a mérkőzés utolsó percében piros lapot kaptam. Emiatt nagyon elkeseredtem, valószínű, a Ferencváros ellen nem is léphetek pályára. Odacsúsztam az ellenfél játékosához, de nem akartam megrúgni. Sajnálom, hogy így alakult".

Pilibaitis ugyanakkor bízik benne, hogy hétvégén egy újabb sorozat kezdődik.

„Bízom benne, hogy csapatunk a Ferencváros ellen is folytatja a remek őszi szereplését és legyőzzük a budapesti zöld-fehéreket - tette hozzá a középpályás. - Remélem, ezzel egy újabb remek széria következik az ETO életében és egy ideig megint nem kell borotválkoznom. És az őszi idény végére ez már egy igazi szakállas történet lesz."