NB I

Dvorschák szerint a Honvéd megtorpanni látszik, amit ki kell használnia az Újpestnek

Az NB I legutóbbi, 9. fordulójában az Újpest hazai pályán 4-1-re verte az újonc, de a meccs előtt 3. helyen álló Pécsi MFC együttesét, és megszerezte első győzelmét az idényben. A lila-fehérek első gólját Dvorschák Gábor szerezte, aki a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy a Pécs elleni győzelem fordulópont lehet a csapat életében.

Az NB I 9. fordulójában az Újpest hazai pályán 4-1-re verte a meccs előtt 3. helyen álló Pécs együttesét, és megszerezte első győzelmét az idényben. A lila-fehérek első gólját Dvorschák Gábor szerezte."Örülök, hogy megszereztük az első győzelmünket, és különösen örültem, hogy én kezdtem meg a gólgyártást a Pécs ellen. Az első félidőben egyértelműen jobban játszottunk, mint ellenfelünk, a második játékrész első 15 percében viszont nagyon beszorultunk. Ennek ellenére egy percig sem gondoltam arra, hogy esetleg nem mi nyerjük meg a mérkőzést, a bekapott gól után kicsit megingott a csapat, de szerencsére hamar összekaptuk magunkat és így több góllal is nyerni tudtunk" - értékelt a 21 éves védő az ujpestfc.hu-nak.
 
Dvorschák a siker után már a következő bajnoki találkozóra koncentrál. "Ez a győzelem mindenképpen fordulópont lehet a csapat életében, nem akarok nagyon előre szaladni, a szombati Honvéd elleni bajnokin meglátjuk, hogy tudjuk-e folytatni a jó szereplést. A Honvéd nagyon jól és magabiztosan kezdte a bajnokságot, de az utolsó két mérkőzésén vereséget szenvedett és megtorpanni látszik. Talán mondhatjuk, hogy kisebb gödörbe került a következő ellenfelünk, ezt pedig ki kellene használnunk."