Chelsea

Torres spanyolul kritizálta társait, a Chelsea vizsgálódik

Egyre nagyobb bajban van Fernando Torres: gólképtelensége miatt veszélybe került pozíciója a Chelsea kezdőjében, és most a vezetőséggel is meggyűlhet a baja: egy spanyol nyelvű interjúban csapattársait szólta le.

Torres egyre nagyobb pácban, gólt nem szerez, de kritizálja társait

A spanyol támadó a La Liga, a spanyol pontvadászat hivatalos honlapjának adott interjút, amiben többek között arról beszélt, hogy idősebb társai nagyon lassúak, ezért nagyon örült honfitársa, a szélső Juan Mata érkezésének. A szöveg angolra fordítva megjelent a futballista saját honlapján is, innen értesült a Chelsea a kritkáról.

André Villas-Boas menedzser azonnal  magyarázatot kért, Torres pedig azzal védekeztt, hogy nem fordították pontosan szavait.

"Alaposan áttanulmányozzuk a szöveget, bekértük az eredeti változatot. Amennyiben Fernando a Chelsea engedélye nélkül nyilatkozott, büntetésre számíthat. Ez egy játékos véleménye, nem a menedzseré, nekem nem kell egyetértenem vele. Le fogok ülni vele megbeszélni ezt a helyzetet" - nyilatkozta az esetről Villas-Boas.

Az Európa-és világbajnok csatár január óta 22 mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett a Kékeknél, a hétvégén a Sunderland ellen már csak csereként lépett pályára. A spanyol válogatott múlt keddi Liechtenstein elleni Eb-selejtezőjén a padra sem fért oda.

André Villas-Boas reagálása az ominózus Torres-nyilatkozatra: