Haladás

Nagy I Gábor szalagszakadást szenvedett, gipszben van a lába

A Haladás középpályása a Videoton elleni találkozón sérült meg, és hosszú hetekre kidőlt Aczél Zoltán csapatából.

Tíz perc Halivolt hátra a Videoton FC–Haladás Sopron Bank találkozóból, amikor Nagy I Gábornak csúnyán aláfordult a bokája. A vasiak játékosát rögtön le kellett cserélni, még nem tudni, mekkora a baj.

„Ilyen fájdalmat még nem éreztem! Rögtön rázni kezdett a hideg, az orvos szerint is kisebb sokkot kaphattam. Leültettek a kispadra, ott jegelték először a bokámat, de szinte teljesen kiesett az, mi is történik a pályán vagy körülöttem.”- mondta a haladasfc.hu-nak Nagy I Gábor.

A középpályást bevitték a székesfehérvári kórházba, ahol a röntgenfelvétel alapján szalagszakadást állapítottak meg, törést nem láttak. Műtétre azért nincsen szükség, mert ha el is van törve a bokacsont, elmozdulva biztosan nincsen.

Mitrovic mellett toltam meg a labdát, majd jött egy másik fehérvári játékos, aki kibillentett az egyensúlyomból, érkezéskor pedig aláfordult a bal bokám. Borzalmasan fájt. Bevittek a kórházba, ahol elsőre azt mondták nincsen törés. Kelemen Doki azonban ma is megnézte, és a belső bokacsonton van egy vonal, ami miatt nem egyértelmű az, hogy van-e törés, vagy nincsen. Most gipsz van a lábamon. Ha törés, akkor 6 hétig marad rajta, ha „csak” szalagszakadás, akkor 10 napig és utána jöhet a gyógytorna. Itthon pihenek, fel van polcolva a lábam” - tette hozzá a 26 éves futballista.