Újpest

Jó úton haladunk és nem szabad letérnünk róla - Kabát Péter

Az Újpest szombaton 4-1-re verte a Pécset az NB I 8. fordulójában, és megszerezte első győzelmét az idényben. A tizenegyesgólt szerző Kabát szerint a csapategységnek köszönhető a siker.

"Nagyon örülünk a győzelemnek, régóta vártunk már erre. Úgy gondolom, hogy az utóbbi hetekben már látni lehetett a javulást a csapaton, sikerült több gólt is szerezni az előző mérkőzéseken, de sajnos szerencsénk sem volt. Természetesen a két korai gólunk is nyugtató hatással volt a csapatra. Egyre jobban összekovácsolódunk, mindenki segíti egymást" - mondta a Debrecenből visszatérő 33 éves játékos az ujpestfc.hu-nak.

"Egész héten vírusos betegséggel bajlódtam, egyik nap rosszul voltam, a másik nap jobban, váltakozó volt az állapotom. Mivel nem voltam száz százalékos, úgy beszéltük meg a vezetőedzővel, hogy nem leszek kezdő a mérkőzésen. Kettő-egynél azonban, amikor Zoran Szpisljak pályára küldött, kicsit éreztem még a betegségemet, de sikerült belőnöm a büntetőt, ami megnyugtatta a csapatot" - tette hozzá Kabát, aki a jövő heti, Honvéd elleni megmérettetésre is kitért. "Jó úton haladunk, amiről nem szabad letérni, remélem, hogy ott folytatjuk, ahol szombaton abbahagytuk."

Kapcsolódó cikkünk:
Az Újpest idénybeli első győzelmének örülhetett a Pécs ellen