Inter

Gasperini semmivel sem volt elégedett a palermói vereség után

Az Inter új vezetőedzője sem a védekezéssel, sem a támadással nem volt elégedett csapata 4-3-as veresége után.

Gasperini csak bosszankodott a Palermo ellen - Fotó: AFP

Az Internazionale meglepő vereséggel kezdte a Serie A-t, miután a vasárnap esti mérkőzésen 4-3-ra  alulmaradt a Palermóval szemben. A milánóiak új trénere, Gian Piero Gasperini természetesen nem volt boldog a lefújás után.

„Sok apró részlet van, amely elgondolkoztat, főleg azért, mert előnyben voltunk. Nem lehetünk elégedettek a látottakkal. Akkor vertek meg minket, amikor a legjobban játszottunk, ez zavar leginkább. Jobban kell figyelnünk, és koncentrálnunk, túl sok ellentámadásra adtunk lehetőséget. A támadójátékot is jobban kellett volna segítenünk, ebben is fejlődnünk kell. Az a szégyen, hogy akkor kaptuk a gólunkat, amikor létszámban megvoltunk hátul” - bosszankodott az Inter trénere.

Mauro Zaratét már a 34. percben lecserélte a szakember, ami nem sok jóval kecsegtet a csatár jövőjére nézve.

„Zarate nagyon mozgékony volt mostanában, de ezen a meccsen csak szenvedett, Wesley Sneijder pedig tudott lendíteni a játékunkon. Hiszek benne, hogy a csapatban sokkal több van. Hibája után Júlio César feltette a kezét, és beismerte, hogy rontott. Ez csodálatra méltó, de 11 játékos nyer vagy veszít el egy meccset” - magyarázta a Genoa egykori edzője.

A Palermo-Inter mérkőzés összefoglalója