Chelsea

Fernando Torres már Villas-Boasnál is kegyvesztett lett

A gólképtelen spanyol világbajnok legutóbb Sunderlandben már csak a kispadon kapott helyet, a Manchester United elleni rangadón is kimaradhat a kezdőből.

Fernando Torres továbbra is gólképtelen - Fotó: AFP

Fernando Torres elmondása szerint mindent megtesz azért, hogy visszakerüljön a Chelsea csapatába. A spanyol támadó a bajnokság elején még kezdő volt Anré Villas-Boasnál, de gólképtelensége miatt kiszorult a csapatból. Ismerős lehet számára a helyzet, hiszen korábban Carlo Ancelottinál is kikerült a kezdőcsapatból. Vasárnap a londoniak a Manchester United otthonában vendégeskednek, ahol sok kérdésre választ kaphatunk. Angliában egyre inkább az a sportsajtó véleménye, hogy ez a bajnokság a két manchesteri együttes, a United és a City versenyfutását fogja hozni, más nem tud majd beleszólni ebbe a csatába.

Erre cáfolhatnak rá Lampardék, ehhez azonban nem szabad kikapniuk az Old Traffordon. Visszatérve Torresre, a csapat legdrágább játékosa a legutóbbi Sunderland elleni bajnokit is a kispadon kezdte, majd a 74. percben cserélte őt be Villas-Boas.

„Nagyszerű támadóink vannak és mindannyiak harcolnak a helyükért. Különböző képességeik vannak, a döntésem most Anelkára esett. Ez nem egy különleges eset, Fernando is nagyszerűen csinálta a dolgát az elmúlt három meccsen” - mondta a Chelsea portugál menedzsere.

A spanyol világbajnok eddigi 23 fellépésén mindössze egy gólra volt képes a Kékeknél.

Sunderland-Chelsea (1-2)