NB II

Élete gólját lőtte a Videoton 18 éves tehetsége, Király Patrik - videó

A fiatal futballista elmondása szerint élete gólját lőtte a Tatabánya ellen, amikor 40 méterről talált az ellenfél kapujába.

Király Patrik zseniális gólt lőtt - Fotó: vidi.hu

Zseniális gólt lőtt 40 méterről a Tatabányának Király Patrik. A 18 éves futballista élete első NB II-es mérkőzésén a Videoton II-ben talált be remek helyzetfelismeréssel a kapuba.

"Megmondom őszintén, csak arra emlékszem, hogy sikerült labdát szereznem, felnéztem és láttam, hogy kint áll a kapus, és mivel senki nem támadott meg, ezért rálőttem és gól született a kísérletből. Nagyon boldog voltam, hogy gólt szereztem, azt hiszem életem gólját lőttem a Tatabányának. Sajnos a meccs után nem lehettem maradéktalanul boldog, hiszen kikaptunk 3-1-re" - mondta a tehetséges játékos a vidi.hu-nak, majd kitért terveire is.

"Hosszútávú terveim közt szerepel, hogy itthon egy olyan erős csapat stabil tagja legyek, mint a bajnok Videoton, de természetesen szeretném majd egyszer kipróbálni magam külföldön is, a spanyol bajnokság a kedvencem, az álmom pedig az, hogy egyszer ott játszhassak. Tudom, hogy addig még nagyon sokat kell dolgoznom, és fejlődnöm, és legjobb tudásom szerint mindent meg is teszek azért, hogy beteljesüljenek az álmaim. Előtte azonban itt a Puskás Akadémián kell hétről-hétre jó teljesítményt nyújtanom, az U19-ben és ha bekerülök az NB II-es keretbe, akkor ott is" - tette hozzá a középpályás.