Pápa-Honvéd

Véber türelemjátékot kért, Supka érthetetlen dolgot látott

Bár a Budapest Honvéd 1-0-ra vezetett a Lombard Pápa otthonában, Véber György együttese fordított, és végül 3-1-re nyerni tudott.

A két együttes szakvezetője a papa-ma.hu-nak értékelte a történteket.

Véber György: "Mindkét csapat saját stílusában futballozott, az első 45 percben a Honvéd jobban tette ezt meg, fölénk nőttek, hátrányba is kerültünk. A bekapott gól után teljesen kinyílt a középpályánk, amit a kispestiek szerencsére nem tudtak kihasználni. Fordulás után türelemjátékot kértem a fiúktól, a vezetés megszerzése után uraltuk a játékot, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Maric hosszú sérülés után jól tért vissza, a Totadzéval történt konfliktusa már a múlté, a két játékos megbeszélte a nézeteltérésüket."

Supka Attila: "Ellentétes félidőt láttunk, az első játékrészben nagyszerűen játszottunk, meg tudtuk valósítani, amit elterveztünk, gólt lőttünk és helyzeteink is voltak. A folytatásban érthetetlen módon visszaálltunk, a gyors embereinktől nem voltak meg a beindulásaink, nem koncentráltunk eléggé, nem szereztünk labdát, így a második félidei produkciója alapján megérdemelten nyert a Pápa."