Nyilatkozat

Jól esik, hogy Roberto Carlos érdeklődik az állapotom felől - Dzsudzsák Balázs

Az Anzsi Mahacskala balszélsője, Dzsudzsák Balázs jelenleg Magyarországon tölti az idejét, mivel néhány hete elszenvedett kulcsonttörése miatt orvosi kezelésekre jár. Ezek mellett volt ideje arra is, hogy ellátogasson a Debrecen Siófokon játszott bajnokijára is, ahol a Sport Tv-nek nyilatkozott állapotáról.

Dzsudzsák Balázs a magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni felkészülési mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban 2011 augusztusában"Folyamatosan járok kezelésekre, és pontosat még nem tudok mondani, de két hét múlva szeretnék ott lenni Moszkvában" - kezdte Dzsudzsák a beszámolóját a sérüléséről. "Nem akarom, hogy teljesen visszaessen a fizikai állapotom, ezért mozgok is, amennyit lehet. A műtét után kapott kötést is hamarabb levettem, mint ahogy az orvosok javasolták, mert nem akartam, hogy az izmok teljesen ellustuljanak. A klubommal folyamatos kapcsolatban vagyok, minden információt, leletet megkapnak rólam. A csapattársak is naponta keresnek, jól is esik, hogy Roberto Carlos érdeklődik irántam."

A balszélső valószínűleg játszott volna a magyar válogatott Svédország és Moldova elleni Eb-selejtezőin is, de így csak arra volt lehetősége, hogy meglátogassa Juhász Rolandékat az edzőtáborban, és a nézőtérről nézze a svédek legyőzését.

"Jót tett a lelkemnek, hogy a válogatottal lehettem, és maximális tisztelet jár a csapatnak. Mindenki arról beszélt, hogy mennyi a hiányzó, mégis sikerült két győzelmet szerezni, amiért nagy elismerés jár a srácoknak" - mondta Dzsudzsák.

Végül arról is beszélt, hogy a sok külföldi mérkőzés után egyáltalán nem derogál neki hazai találkozókra járni: "Mindig örülök, hogy hazajöhetek, és most nincs is más dolgom, a kezelésekkel kell foglalkoznom, úgyhogy jó érzéssel jöttem Siófokra is, hogy megnézzem a Debrecen meccsét, és szurkoljak a csapatnak. Remélem, hogy minél hamarabb túlleszek ezen a sérülésen, ezen dolgozom most."