Karrier

Hodgson szerint Gera akár a hétvégén pályára léphet

A WBA menedzsere elmondta, a magyar középpályás már teljes értékű munkát végez, de a pályára lépése a válogatott meccsekről visszatérőktől is függ.

Gera Zoltán visszatérhet a WBA-ba - Fotó: AFP

Gera Zoltán akár már a hétvégén pályára léphet, de a WBA menedzsere óvatosan fogalmaz a magyar középpályással kapcsolatban.

"Zoltán egészséges. Még nem áll készen egy mérkőzésre, hiszen legutóbb az előző szezon végén lépett pályára, de fizikailag jó állapotban van. Már a Norwich elleni bajnokin is játszhat, ez azon múlik, hogy a válogatott meccsekről visszatérők milyen állapotban lesznek. Ha van más lehetőség, akkor pihentetném Gerát, hiszen még csak két edzést csinált végig a héten. Hétfőn már velünk edzett, de hosszú szezon elé nézünk, nem akarom őt addig játszatni, amíg nem muszáj” - nyilatkozta Roy Hodgson, a WBA menedzsere.

A hivatalos honlap azt is megemlíti, hogy Gera utolsó gólját a West Bromwichban 2008 áprilisában épp a Norwich otthonában szerezte, amikor csapata 2–1-re győzött, ezzel megnyerte a Championshipet, és feljutott az élvonalba.