Arsenal

Megműtötték Vermaelent, egy hónap múlva térhet vissza

Az Arsenal keddi bejelentése szerint hétfőn megoperálták Thomas Vermaelen bal bokáját, a középső védő leghamarabb egy hónap múlva térhet vissza a pályára.

Thomas Vermaelen, az Arsenal belga válogatott védője küzd a labdáért a Chelsea ellen.
Úgy látszik Arséne Wengert sorra érik a csapások az Arsenalnál. Nem elég, hogy nyáron a keret meggyengült, és pocsékul kezdték az angol bajnokságot, még sérülések is nehezítik a francia menedzser dolgát. A belga válogatott Vermaelen az előző szezonban közel nyolc hónapig hiányzott az Arsenalból Achilles-ín sérülés miatt. Legutóbb az Udinese elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn sérült meg, ennek a klub szerint azonban semmi köze a tavalyi problémához.

Vermaelen most biztosan kihagyja a Borussia Dortmund és az Olimpiakosz elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést. A Premier League-ben a Swansea City, a Blackburn Rovers, a Bolton Wanderers és a Tottenham Hotspur elleni meccseken nem léphet pályára.   

Arsene Wenger menedzser továbbra sincs könnyű helyzetben, hiszen a belga hátvéd mellett további két kulcsember, Jack Wilshere és Laurent Koscielny is kidőlt.