Paks

Hrepka nagyon kiélezett meccsre számít a DVTK ellen

A Paksi FC Eddig adós maradt a jó szerepléssel hazai pályán, most mindenképpen a három pont megtartására türekednek majd.

Hrepka Ádám cserekéPaksnt beállva rúgott egy gólt, és adott Montvai Tibornak egy gólpasszt az Újpest elleni múlt heti Ligakupa-meccsen, a paksiaknak azonban ezzel sem sikerült győznie.

"Nyerhető mérkőzés volt, mivel az első félidőben is voltak helyzeteink, ráadásul jóval több, mint az újpestieknek. Nekik volt három lehetőségük, azt be is rúgták, mi kihagytuk őket. A második félidőben javult a helyzet kihasználásunk, így lett döntetlen, de azt mondom, hogy akár nyerhettünk is volna, még a három-egyes félidőt követően is" - mondta a paksifc.hu-nak a  támadó.

A Paksnak most jön a Szolnok elleni Ligakupa-találkozó, majd a DVTK elleni hétvégi bajnoki, ahol nagy csatát vár az egykori MTK-játékos.

"Nagyon kiélezett meccsre számítok. Nekünk nincs más hátra, mint végre itthon begyűjtsük a három pontot. Eddig adósok maradtunk az itthoni jobb szerepléssel, van mit pótolnunk. Nem kell senkitől sem tartanunk, bárki ellen meglehet a győzelem, de ehhez kellenek a jó teljesítmények."