Pick Szeged

Skaliczki a visszazárással és a játékvezetőkkel sem volt elégedett

A Pick Szeged mestere szerint különösen a második félidőben bemutatott hatosfalas védekezés és az ekkor látott kapusteljesítmény volt elfogadható a Gyöngyös ellen.

A Pick Szeged a bajnoki rajton 28-25-re legyőzte a Gyöngyös csapatát, de a játék gyakran akadozott a tavalyi ezüstérmesnél. A hazaiak trénere a delmagyar.hu-nak elmondta, csapata visszazárásával, de a játékvezetőkkel sem volt elégedett.

"Minden nyitómeccs nehéz, ez most is bebizonyosodott - kezdte Skaliczki László. - Akadtak hibák, de akadtak biztató dolgok is. Különösen a második félidőben bemutatott hatosfalas védekezés és az ekkor látott kapusteljesítmény volt elfogadható. Leginkább azért voltam bosszús, mert egy Pick Szeged nem zárhat így vissza, nem kaphat ennyi indításgólt. Ezen mindenképpen javítani kell. Nem mehetek el szó nélkül a játékvezetők tevékenysége mellett, nemzetközi szinten már nem engedik ennyi ideig támadni egy csapatot, mint ahogy a Gyöngyös tehette ellenünk. A lényeg a győzelem, most ez volt a legfontosabb."