Internazionale

Mourinho mondta, hogy ne igazoljak el - Wesley Sneijder

Bár a Manchester United szerette volna leigazolni az Inter holland középpályását, Wesley Sneijdert, a játékos végül nem váltott klubot, maradt az olaszoknál. Elmondása szerint ebben komoly szerepe volt José Mourinhónak, a csapat korábbi, a Real Madrid jelenlegi vezetőedzőjének is, akinek kikérte tanácsát az ügyben.

Wesley Sneijder és José Mourinho örülnek az Internazionale bajnoki címének a Serie A 2009-10-es idényének végén nyakukban az aranyéremmel

Az átigazolási időszak vége óta Sneijder nyilatkoztaiból már kiderült, hogy közel állt ahhoz, hogy Manchesterbe kerüljön, és ez végül csak azért nem történt meg, mert az Inter el tudta adni Samuel Eto'ót az Anzsi Mahacskalának. A holland most azt is elárulta, hogy meghallgatta korábbi edzője, José Mourinho véleményét is dologról.

"Felhívott, és azt mondta, maradjak az Internél. Ez a klub mindig a szívéhez közel marad, és nekem mindig azt mondogatta, hogy itt kell maradnom. Az ügynököm mondta, hogy az Inter el akar engem adni, de Eto'o átigazolásával megváltoztak a dolgok. Örülök, hogy maradhattam, és a jövőben nem is nagyon szeretnék a Manchester Unitedről beszélni" - mondta a középpályás.