Kézilabda

Új japán szponzor a Pick Szeged mögött

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata támogatói szerződést kötött a Toyota Motor Hungary Kft-vel pénteken - közölte a klub hivatalos honlapja.

A szerződést a japán autómárka szegedi Dorozsmai úti szalonjában írták alá péntek délután. Az eseményen részt vett Skaliczki László vezetőedző és több játékos, valamint természetesen a Pick Szeged kézilabda Zrt. elnöke, Dr. Szűcs Ernő Péter is.

"A Bonafarm Csoportnak már régóta üzleti partnere a Toyota" - mondta a klubvezető. "A nyáron kerestük meg a céget, hogy a Pick kézilabdacsapatát is támogassák. Gyors és sikeres tárgyalást követően sikerült megállapodnunk. Bízom benne, hogy a csapat az idei szezonban a teljesítményével megerősíti a Toyota Motor Hungary Kft.-t, hogy érdemes volt ezt a jelentős támogatást adniuk."

A jelentős támogatás mibenlétéről László Richárd, az új szponzor értékesítési és marketingigazgatója beszélt: "Örömmel lettünk partnerei a patinás Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának. 12 gépkocsit kapott a klub használatra, bízunk benne, hogy a játékosok számára biztonságot ad a Toyota. Két világhírű cég talált egymásra: a Pick és a Toyota nevét is több millióan ismerik."