NB II

Bocsi Anna lett a Mezőkövesd-Zsóry sportigazgatója

Címkék:

A feljutásra is jó eséllyel pályázó Mezőkövesd-Zsóry frissen kinevezett vezetője a polgármesteri hivatalban végzett munkája mellett foglalkozik a klubbal.

Egy hölgy, Bocsi Anna lett az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry sportigazgatója, ami meglepetést keltett a futballberkekben, ám az érintett jó barátságot ápol a labdarúgással.

"A főállásomnak azonban nem intettem búcsút. A mezőkövesdi polgármesteri hivatal önkormányzati, szolgáltatói és okmányirodájának vezetője vagyok. Az MSE-nél nem kapok munkabért, csak szerénynek mondható költségtérítést. Eddig is dolgoztam az egyesületnél. Ha úgy tetszik társadalmi megbízatással, önszorgalomból. A szervezésből, a licensszel kapcsolatos ügyintézésből és a pénzügyek kezeléséből vettem ki a részem. Aztán az elődöm, Vojtekovszki Csaba az Egri FC NB II-es labdarúgó csapatának másodedzője lett, így távozott tőlünk, az elnökség pedig gondolt egy merészet és felkért a sportigazgatói tisztségre. Igent mondtam és jól tettem: nekem tetszik ez a munka. Új tisztségemben a napokban mutatkoztam be, én fogadtam és kalauzoltam dr. Bozóky Imrét, az MLSZ volt elnökét, a Szeged 2011 első emberét" - mondta a frissen kinevezett sportvezető.

Bocsi Anna a boon.hu-nak kifejtette azt is, hogy többször is elkiséri a csapatot az idegenbeli mérkőzéseire is.

"A főállásom teljes embert kíván, arról szó sem lehet, hogy irodavezetőként most majd lazítok. Ezért csak a délutánjaimat és az estéimet áldozhatom és áldozom a legnépszerűbb sportágra, a mezőkövesdi focira. És ha már az órákat kérdezte: négyet-ötöt biztosan a pályán töltök, mert ott mindig van mit tenni, intézni! Az élvonalbeli klubok és társaságok közül csak Pakson áll hölgy ezen a poszton, az NB II-ben viszont egyke vagyok. Remélem, sikerül majd bebizonyítanom az alkalmasságomat!"