Átigazolás

A Manchester City kacérkodott egy Tévez-Sneijder csere gondolatával

A Manchester Cityből sokáig elvágyódó Carlos Tévez tanácsadója, Kia Joorabchian szerint volt esély arra, hogy a csatár az Interhez kerüljön, mégpedig úgy, hogy Wesley Sneijdert kérték volna érte cserébe a kék-feketéktől. Az üzlet azonban Samir Nasri érkezése után meghiúsult. Ennek ellenére szerinte pártfogoltja fel fogja találni magát Manchesterben a továbbiakban is.

Carlos Tévez a Manchester Cityben az Aston Villa elleni bajnokin 2011-ben

Joorabchian szerint a Manchester City szívesen adta volna Tévezt Sneijderért, Nasri érkezése után azonban utóbbira már nem volt szükségük.

"Miután Nasri aláírt, túl sok játékosuk lett volna a középpályán, ha Sneijdert is leigazolják. Ha a francia nem jött volna az Arsenaltól, szerintem ez az üzlet megvalósult volna" - mondta az iráni születésű üzletember.

Nasri viszont megérkezett, és így Tévez is maradt a Cityben, ez azonban a tanácsadó szerint nem fog gondot okozni neki.

"Carlos olyan játékos, aki tud alkalmazkodni a különféle stílusokhoz. Minden bajnoksághoz tud idomulni, és minden országban nyert nagy címeket, ahol játszott. Neki tehát nincs ezzel gondja, de biztos, hogy a felesége, aki most ideköltözött, jobban boldogult volna Milánóban vagy mondjuk Spanyolországban. Könnyebben megérttette volna magát. A következő négy-öt hónap nagyon fontos lesz ebből a szempontból, de az biztató, hogy Agüero jó barátságban van Carlosszal, és a feleségeik is jó kapcsolatban vannak."