NB I

A Fáy utcában is nagy volt a mozgás a zárónapon

A Vasas az átigazolási időszak utolsó napján szerződést bontott Homma Kazuóval, Makadji Boukarral és Ivan Janjusevic-csel, és Lázok János is távozott Angyalföldről. Radványi Dávid kölcsönben a Nyíregyháza Spartacus együtteséhez került.

A klub hivatalos honlapja szerint Milos Jokic – akinek távozását sokan már szintén kész tényként könyvelték el -, továbbra is Angyalföldön folytatja a pályafutását. Haris Mehmedagic, Ambrusics Róbert, Szűcs László, Papizsanszkij Artúr és Melczer Zsolt is a Vasas-Híd labdarúgói lesznek a jövőben (utóbbi kettő tegnap már a Liga Kupában be is mutatkozott).

A Kaposvárról érkező 21 éves középpályással, Farkas Zoltánnal háro éves megállapodást kötött a csapat. A Fáy utcába igazolt a svájci Young Boys 20 esztendős csatára, Balla Ádám; a szintén támadó poszton bevethető, a DVTK és a román FC Bihor korábbi játékosa, Gál Szabolcs, valamint a 24 esztendős román belső védő, Soare is.

Karim Benounes is visszatért a Vasashoz. A Franciaországban született, algériai állampolgárságú, utánpótlás és felnőtt válogatott csatár élő szerződéssel rendelkezik.

Szintén az első kerettel tréningezik a nigériai és angol útlevéllel is rendelkező Kasali Olayinka Casal. A baloldali középpályásként és támadóként is bevethető, 23 éves labdarúgó a Fulhamben nevelkedett, majd később megfordult a Swindon Town és a kolozsvári CFR Cluj alakulataiban. Ő szabadon igazolható, jelenleg tesztelésen szerepel a Fáy utcában, a sorsa hamarosan eldőlhet.