Karrier

A Panathinaikosz a legjobb megoldás - Rudolf Gergely

A magyar válogatott támadója szerint a Panathinaikosz nevét egész Európában ismerik, és ez jó hatással van a karrierje hátralévő részére.

Rudolf szerint jó döntést hozott

Ahogy arról beszámoltunk, Rudolf Gergely az olasz Genoától egy évre a görög Panathinaikosz csapatához került kölcsönbe. A hírt a görög csapat hivatalos honlapján is megerősítette. A magyar válogatott támadója már nyilatkozott is a Panathinaikosz egyik szurkolói oldalának.

„Nagyon boldog vagyok, hogy megszületett a megállapodás. Ennek a csapatnak a tagja akarok lenni. Genovában azt mondták nekem, ha játszani akarok, ez a legmegfelelőbb számomra. A Panathinaikosz a legjobb megoldás! Ma megegyeztem a görög klubbal, a megállapodás megszületett, a válogatott meccs után Athénba utazok, hogy aláírjam a szerződést. Ismerem a csapatot, már tavaly is kapcsolatban álltunk, de akkor még mások voltak a körülmények."

Rudolfot egyáltalán nem zavarja, hogy az olasz élvonal helyett a kevésbé jegyzett görög első osztályban kell majd játszania.

"A Panathinaikosz nevét egész Európában ismerik, és ez jó hatással van a karrierem hátralévő részére. Egy jó edzővel, Ferreira úrral dolgozhatok, remélem, jól fogom magam érezni Görögországban, és jól fogok teljesíteni” – mondta a technikás támadó.

Rudolf Gergely jelenleg a magyar válogatott edzőtáborában, Telkiben készül a nemzeti együttes pénteken 19:45-kor a Puskás Ferenc Stadionban esedékes Svédország elleni Eb-selejtezőjére.