Átigazolás

Elia elhagyta a válogatott táborát, hogy a Juventusszal tárgyaljon

A HSV Hamburg holland válogatott szélsője Ben van Marwijk jóváhagyásával elhagyta az Oranje edzőtáborát és Torinóba repült, hogy tárgyalásokat folytasson a Juventus csapatával.

A holland cselgép csatlakozhat Antonio Conte együtteséhez

A 24 éves szélvészgyors játékost már korábban is megkörnyékezte a Juventus, de a hírek szerint akkor nem kerültek igazán közel egymáshoz a felek. Az átigazolási időszak vége előtt egy nappal azonban Andrea Agnelli, a torinóiak elnöke egy magánrepülőgépet küldött Amszterdamba Eliáért, aki a holland NOS szerint el is repült az olasz városba - a játékos saját Twitter oldalán is jelezte: úton van Itáliába.

Sajtóinformációk szerint Elia áteshet az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és amennyiben sikerül megállapodni ügynökének a Juventus vezetőivel, akkor a következő bajnokiját már Olaszországban vívhatja. Korábban a HSV visszautasította a Juventus ajánlatát, de a hírek szerint 9 millió euró körüli összegért most mégis csatlakozhat a zebramezesekhez.

A játékosért néhány napja az Arsenal is bejelentkezett, de a jelek szerint Arséne Wenger újabb játékos megszerzéséről csúszik le.