Újpest

Szpisljak szerint a következő meccsen már nyerni fognak

Az újpestiek idény közben kinevezett vezetőedzője szerint csapata mérkőzésről mérkőzésre jobb lesz, de a védekezésbeli hibák terén sokat kell még fejlődniük.

Zoran Szpisljak, az Újpest labdarúgó-csapatának edzője.Az OTP Bank Liga hetedik fordulójában a Debrecen otthonában szenvedett 3-2-es vereséget az Újpest csapata, vagyis a lila-fehérek továbbra is nyeretlenül állnak a bajnokságban. Zoran Szpisljak örül, hogy javul a csapat támadójátéka - a négy fordulón keresztül gólképtelen Újpest az elmúlt 3 mérkőzésen "már" 5 gólt szerzett -, de a védekezésen még van mit csiszolni.

"Tudtuk, hogy a Debrecen ellen nem lesz könnyű mérkőzés, mert ellenfelünk nagyon jól felkészített csapat. Nagyon örülök annak, hogy idegenben a Debrecennek sikerült két gólt rúgnunk, de nem lett volna szabad megengedni, hogy hármat kapjunk. Sokat kell még ezen a téren javulnunk, meccsről meccsre próbálunk megtenni mindent ennek érdekében. A következő mérkőzésen még jobban oda kell figyelni a védekezésre, ki kell javítanunk a hibáinkat, és akkor a következő meccsen meglesz az első győzelmünk. Nagyon sajnáljuk, hogy most nem tudtunk többet kihozni ebből a kilencven percből. Kell és lehet is fejlődni, mindent megteszünk, amit a bajnokság közben lehet" - nyilatkozta a Mészöly Gézát váltó szakember az újpestfc.hu-n.

A mérkőzés összefoglalója