Manchester City

Mancini biztos volt benne, hogy Dzeko beindul

A Manchester City többek között Edin Dzeko négy góljának köszönhetően magabiztosan, 5-1-re győzte le a Tottenham Hotspurt idegenben a Premier League rangadóján.

Dzeko négy gólt lőtt a Spursnek - Fotó: AFP

Természetesen Roberto Mancini, a City olasz menedzsere is a télen 27 millió fontért szerződtetett támadó dicséretével kezdte az értékelést.

„Mindig is biztos voltam benne, hogy Dzeko sok gólt fog szerezni nálunk. Wolfsburgban is mindig betalált. Egy igazán jó meccset játszottunk egy fantasztikus csapat ellen” - mondta az Inter egykori trénere.

Természetesen a találkozó bosnyák főhősét is megszólaltatták az újságírók.

„Utoljára négy gólt még Németországban szereztem a kupában egy harmadosztályú ellenféllel szemben. A Premier League-ben négy gólt szerezni egy meccsen fantasztikus érzés” - mondta boldogan Dzeko.

A múlt héten az Arsenaltól 24 millió fontért szerződtetett Samir Nasri is remekül játszott az MCFC-ben, gólpasszokkal mutatkozott be.

„Ez csak a szezon kezdete volt. Fontos, hogy megtartsuk az önbizalmunkat, amivel dolgozunk. Engem meggyőzött ez a 90 perc arról, hogy remek képességű társaim vannak itt, és trófeákat tudunk nyerni a szezon végén” - bizakodott a francia középpályás.