Ligue 1

A PSG lecsapna az Arsenallal pocsékul szereplő Wengerre

A Paris Saint-Germain katari tulajdonosa hosszú távú szerződést kíván kötni az eddig pocsékul szereplő Ágyúsok menedzserével.

Wenger hazájában folytatja? - Fotó: AFP

Továbbra sem atombiztos Antoine Kombouaré helye a PSG kispadján. A nyáron 80 millió fontból megerősített francia sztárcsapat eddig két győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget könyvelhet el a Ligue 1-ban, ezzel a dobogó harmadik fokán áll.

A katari tulajdonos azonban egy igazi nagy nevet szeretne a csapat kispadján tudni, elsősorban még mindig Arséne Wenger megszerzésén gondolkodik. Az Arsenal pocsék rajtját elnézve a francia egyesület most kerülhet a legközelebb a 61 éves szakember megszerzéséhez.

„A szerződésem még három évig tart az Arsenallal, amit tiszteletben tartok. Másrészről, igaz, hogy a Paris Saint-Germain új projektje nagyon érdekes. Hogy kapcsolatban állok-e a franciákkal? Igen, de a jövőt a futballban sosem tudod kiszámítani” - jegyezte meg korábban francia menedzser.

Az angol sajtó arról számolt be a Manchester Unitedtől elszenvedett 8-2-es vereség után, hogy Wenger sorsa a klub vezetőségének a kezében van. Amennyiben megköszönnék a hat éve semmit nem nyerő menedzser munkáját, a párizsi klub tárt karokkal várja.